PeuterPlein

Geplaatst op 16 maart 2023

De gemeente Velsen heeft veel leuke speelpleinen voor peuters, ontdek ze nu samen met uw peuter en de buurtsportcoach tijdens de lessen PeuterPlein. 
De buurtsportcoach van SportSupport komt bij verschillende speelplaatsen in de gemeente Velsen en organiseren leuke activiteiten waar gratis voor ingeschreven kan worden. 
45 minuten v...
Lees meer


Schoolvoetbal van start

Geplaatst op 13 maart 2023

Vandaag gaat het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi voor het basisonderwijs in Velsen weer van start op de velden van vv IJmuiden. Bijna 1100 leerlingen staan te trappelen om in de vier verschillende categorieën (meisjes 5/6 & 7/8 en jongens 5/6 & 7/8) te strijden om de felbegeerde titels. Alle basisscholen uit Velsen nemen met minimaal...
Lees meer


Programma schoolvoetbaltoernooi 2023

Geplaatst op 6 maart 2023

Vanaf 13 maart vindt weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats op Sportpark Schoonenberg in Velsen-Zuid. Tijdens het toernooi voetballen de groepen 5 t/m 8 van scholen uit de gemeente Velsen vier weken tegen elkaar. Voetbalverenging IJmuiden is gastheer en Hennie van Ombergen, Piet Bigler en Jan Glas verzorgen de organisatie.

<...
Lees meer


30 dagen gezonder

Geplaatst op 2 maart 2023

Wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een (gezonde) gewoonte aan te leren?
De actie '30 dagen gezonder' daagt iedereen uit om tijdens de maand maart een gezonde uitdaging aan te gaan. Gezondheid is iets persoonlijks. Wat voor jou gezond is hoef je vast niet lang over na te denken. Het is nu tijd om te kiezen voor j...
Lees meer


Tegemoetkoming Energiekosten

Geplaatst op 27 februari 2023

De Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) biedt een tijdelijke tegemoetkoming voor mkb-ondernemingen waarvan de energiekosten minimaal 7% uitmaken van de totale omzet. Met behulp van deze tegemoetkoming krijgt u als energie-intensieve mkb’er meer adem om uw bedrijfsmodel toekomstbestendig te maken.


Lees meer

Speelschema schoolbasketbal toernooi

Geplaatst op 20 februari 2023

Het speelschema voor het basketbaltoernooi van 5 maart 2023 is bekend.

Lees het hier: Speelschema

Heerft u inhoudelijke vragen over het toernooi neem dan contact op met Ellemieke Meijer via ellemiekemeijer@hotmail....
Lees meer