Finalerondes schoolbasketbaltoernooi

Geplaatst op 23 maart 2023

Afgelopen zaterdag werd er bij de finalerondes van het schoolbasketbaltoernooi gespeeld om de grote wisselbeker. In de halve finale nam de Hoeksteen 1 het op tegen de Zefier en de Franciscus 2 tegen Pleiaden 2. Alle wedstrijden van de avond hadden een lage score, waardoor het tot de laatste seconde spannende wedstrijden waren. Dat was ook bij...
Lees meer


Tennispark Velserbeek

Geplaatst op 16 maart 2023

Van 1 april tot 1 oktober kan er weer getennist worden op de twee gravelbanen van tennispark Velserbeek.

Het is mogelijk om een baan voor een geheel seizoen te reserveren maar ook op incidentele basis.

 Er zijn nog diverse tijdstippen beschikbaar. Heb je interessein het huren van een baan?


Lees meer

Vacatures

Geplaatst op 16 maart 2023

Heb jij zin om bij Sportloket Velsen/SRO te komen werken? 

Bij ons werk je samen met anderen die het ook belangrijk vinden om vanuit eigen expertise een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Behalve een werkplek binnen een maatschappelijk betrokken organisatie bieden we je ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaa...
Lees meer


Vitaliteitscongres in Velsen

Geplaatst op 16 maart 2023

Dinsdagavond 4 april 2023 wordt voor de eerste keer het Vitaliteitscongres in Velsen georganiseerd. Het doel is om professionals uit sport, zorg, welzijn, onderwijs en het bedrijfsleven samen te brengen en te verbinden. Het belooft een gevarieerde avond te worden met boeiende gastsprekers zoals Erben Wennemars en Thijs Launspach.


Lees meer

Beweegmarkt

Geplaatst op 16 maart 2023

Bent u benieuwd hoe fit u bent? Kom dan zaterdag 25 maart 2023 naar CareworX in Velsen-Zuid. SportSupport Kennemerland, Fysiotherapie CareworX en IJmed fysiotherapie organiseren dan een fittest speciaal voor volwassenen en senioren die in beweging willen komen óf willen werken aan hun gezondheid.


Lees meer

PeuterPlein

Geplaatst op 16 maart 2023

De gemeente Velsen heeft veel leuke speelpleinen voor peuters, ontdek ze nu samen met uw peuter en de buurtsportcoach tijdens de lessen PeuterPlein. 
De buurtsportcoach van SportSupport komt bij verschillende speelplaatsen in de gemeente Velsen en organiseren leuke activiteiten waar gratis voor ingeschreven kan worden. 
45 minuten v...
Lees meer