Vitaliteitsdag

Geplaatst op 1 december 2022

Sportloket Velsen trapt het nieuwe jaar af met een Vitaliteitsdag voor 55 plussers op woensdag 4 januari 2023. Het wordt een dag-vullend programma op een energieke locatie in het midden van Velsen.


Lees meer

Terugblik schoolschaatsen en -damtoernooi

Geplaatst op 1 december 2022

In de maand november stonden er twee schoolsporttoernooien voor de basisscholen op de sportkalender en met plezier kijken wij terug op deze geslaagde toernooien.


Lees meer

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Geplaatst op 1 december 2022

Wil je gezonder leven? Zit je boven een gezond gewicht en ben je gemotiveerd daar iets aan te doen? Dan is de het volgen van een leefstijlinterventie mogelijk iets voor jou! De leefstijlcoaches die in de gemeente Velsen actief zijn ondersteunen hierbij en regelmatig starten er nieuwe groepen!


Lees meer

2 miljoen euro voor verduurzamen sportaccommodaties

Geplaatst op 24 november 2022

De provincie Noord-Holland stelt 2 miljoen euro beschikbaar voor sportverenigingen die hun accommodatie willen verduurzamen. De regeling werd eerder al opengesteld en bleek een groot succes. Nieuwe aanvragen kunnen vanaf 9 januari 2023 worden ingediend.

 


Lees meer

Schoolbadmintontoernooi 2022

Geplaatst op 24 november 2022

Is jouw school al ingeschreven voor het jaarlijkse schoolbadmintontoernooi van 18 december in Sporthal Zeewijk? Het toernooi is voor de groepen 5 t/m 8.

Inschrijven is mogelijk tot 30 november a.s. via https://www.sportpasvelsen.nl/badmintontoernooi-2022


Lees meer

Dubbel6Kamp

Geplaatst op 24 november 2022

Het jaarlijkse Dubbel6Kamp komt er weer aan! Woensdag 28 en donderdag 29 december organiseren de buurtsportcoaches van Stichting SportSupport Kennemerland weer twee spetterende sportdagen voor kinderen uit groep 3 t/m 8.


Lees meer