Toegankelijkheidsmarkt Velsen

Geplaatst op 21 september 2023

1 op de 5 Nederlanders heeft een beperking. Het spreekt voor zich dat zij blij zijn met goede fysieke, digitale en sociale toegankelijkheid. Zo kunnen ze immers volwaardig meedoen aan de samenleving.


Lees meer

Fietsveiligheidsdag

Geplaatst op 19 september 2023

Doe mee en blijf veilig op de fiets!

Donderdag 28 september in De Stek in Velsen-Noord of dinsdag 3 oktober in Het Polderhuis te Velserbroek verwelkomen we je graag om deel te nemen aan de fietsveiligheidsdag. Deze activiteit is speciaal bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder en deelname is gratis!


Lees meer

Opening Calisthenics Park

Geplaatst op 19 september 2023

Woensdag 27 september vindt de officiële opening plaats van het eerste Calisthenics Park van Velsen, gelegen aan het Pleiadenplantsoen in IJmuiden. Deze buitenfitnessfaciliteit, naast het Cruyff court, zal sport en beweging voor alle inwoners toegankelijker maken.


Lees meer

Sportgids Jeugd Velsen

Geplaatst op 19 september 2023

Dinsdag 19 september vond tijdens Swimming ’s Cool de officiële uitreiking van de vernieuwde Sportgids plaats. Zo’n 46 leerlingen van basisschool de Klipper namen uit handen van Kaatje Kabeljauw de eerste exemplaren in ontvangst.


Lees meer

De Bosbeekschool: De Sportiefste Basisschool van Velsen!

Geplaatst op 7 september 2023

De Bosbeekschool is gekroond tot de sportiefste basisschool van Velsen. Deze felbegeerde titel werd verdiend door deelname aan 10 van de 14 schoolsporttoernooien en het behalen van een indrukwekkende score van 84 punten.


Lees meer

Happyrunning Hardloop4Daagse

Geplaatst op 6 september 2023

Geweldig nieuws, hardloopliefhebbers! In oktober staat er iets leuks op de planning: de Happyrunning Hardloop4Daagse!
Laat het serieuze en competitieve karakter even achter je, want het draait alles om plezier en samenzijn.
De Hardloop4Daagse is van 10 t/m 14 oktober


Lees meer