Op deze pagina vindt u het overzicht van al het nieuws van Sportloket Velsen. Heeft u een interessant idee voor een nieuwsartikel, neem dan contact met ons op.

Openingstijden De Heerenduinen

Openingstijden De Heerenduinen

10 juli 2020

Goed nieuws! Vanaf maandag 13 juli is zwembad De Heerenduinen ook weer geopend voor kinderen zonder zwemdiploma.

Wil je het zwembad bezoeken en ben je 18 jaar of ouder dan dien je wel vooraf te reserveren. Kijk voor de actuele openingstijden op www.zwembadvelsen.nl

 

Lees meer...


Sport- en preventieakkoord ondertekend.

Sport- en preventieakkoord ondertekend.

9 juli 2020


Vrijdag 3 juli ondertekenden wethouders Bram Diepstraten (sport) en Marianne Steijn (gezondheid) met vele partijen het Sport- en Preventieakkoord Velsen. Maandenlang werkten 35 lokale organisaties in sport, zorg, welzijn en onderwijs in Velsen samen aan plannen om meer mensen te laten sporten en met hun vitaliteit bezig zijn. Als resultaat van die inspanningen presenteerden Velsenaren op sportpark Groeneveen met trots ‘Samen naar een vitaal Velsen!’, het Sport- en Preventieakkoord 2020-2022. Hiermee is het akkoord door de sportformateurs Emma Poelman en Rianne Schenk overdragen aan lokale organisaties.

Lees meer...


Aankondiging financiële tegemoetkoming verengingen.

Aankondiging financiële tegemoetkoming verengingen.

4 juli 2020

Woensdag 24 juni 2020 kondigde minister-president Rutte in de voorlopig laatste persconferentie voor het zomerreces aan dat verdere versoepeling van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus mogelijk is. Voor de sport zijn dit zelfs aanzienlijke versoepelingen. Dat is natuurlijk geweldig nieuws. Op de site: https://nocnsf.nl/sportprotocol vind je een link naar het Protocol verantwoord sporten.

Lees meer...


Zomeractiviteiten voor jeugd 6 t/m 18 jaar

Zomeractiviteiten voor jeugd 6 t/m 18 jaar

4 juli 2020

De buurtsportcoaches en de jongerenwerkers organiseren tijdens de zomervakantie van 4 juli t/m 16 augustus 2020 diverse activiteiten voor jeugd. Deze vinden plaats op verschillende locaties in de gemeente Velsen waaronder ook zwembad De Heerenduinen.

De activiteiten zijn gratis met uitzondering van de Sportmix zwembad.

Lees meer...


Regels sporten per 1 juli

Regels sporten per 1 juli

4 juli 2020

Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Binnensport accommodaties,waaronder sportscholen mogen hun deuren weer openen. Er mag weer binnen wordengesport door alle doelgroepen in alle takken van sport.

Lees meer...


Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

 

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen