Nationale Diabetes Challenge 20 weken wandelen bijna afgerond

Geplaatst op 15 september 2022

De Nationale Diabetes Challenge is dit jaar voor het eerst georganiseerd in de gemeente Velsen. Het is een groot succes, want er hebben zich bij de start 40 deelnemers ingeschreven. SportSupport werkt samen met Huisartsencentrum Velserbroek, Fysiotherapie Velserbroek, Careworx en diëtist Floor Dieben. Dinsdag 17 mei zijn ze gestart met wandel...
Lees meer


Sportkrant september

Geplaatst op 15 september 2022

De Sportkrant van maart is uit met informatie over diverse activiteiten, zwemmen, de nieuwe sportgids voor de jeugd en nog veel meer.

Sportkrant september


Lees meer

Sportgids Jeugd Velsen

Geplaatst op 15 september 2022

Sportloket Velsen zal tijdens de nationale sportweek van 16 t/m 25 september de nieuwe sportgids uitdelen op alle basisscholen in Velsen.
De gids, met informatie over sportclubs en -accommodaties is ook verkrijgbaar bij Sportloket Velsen (stuur hiervoor een mail naar sportloket@velsen.nl), het gemeentehuis en in de sporthallen.


Lees meer

Zwemmen

Geplaatst op 15 september 2022

Dat zowel kinderen als volwassenen in zwembad De Heerenduinen zwemles kunnen volgen met als einddoel het behalen van het A-, B- en C-diploma en daarmee zwemveilig zijn, is algemeen bekend. Minder bekend is dat wekelijks vrijwilligers zich bij verschillende zwemverenigingen inzetten voor de zwemsport!


Lees meer

Oldstars in de Wijk

Geplaatst op 15 september 2022

Vanaf dinsdag 4 oktober zal iedere dinsdagochtend van 10:00-11:00 uur Oldstars in de Wijk worden georganiseerd. Een gratis wekelijkse beweegactiviteit in Stadspark IJmuiden voor 55+, onder begeleiding van een Buurtsportcoach.


Lees meer

Herindeling van sportpark Schoonenberg.

Geplaatst op 18 augustus 2022

Maandag 15 augustus is de herindeling van sportpark Schoonenberg van start gegaan. Deze wordt in verschillende fases uitgevoerd.

De eerste (piket)paal is geslagen. Als eerste is er aanvang gemaakt met de aanleg van een (kurk ingestrooid) kunstgrasveld.


Lees meer