Sportstimulering

Binnen de gemeente Velsen zijn bij Sportloket Velsen Annelies Visser, Eric Smit en Danielle van der Linden actief op het gebied van sportstimulering.

Sportstimulering richt zich op alle inwoners uit de gemeente Velsen. Er is speciale aandacht voor de volgende doelgroepen: jeugd (kinderen en jongeren), kwetsbaren en senioren. Daarnaast biedt Sportloket Velsen ondersteuning aan sport- en beweegaanbieders. Om dit te kunnen realiseren zijn er diverse buurtsportcoaches actief. De buurtsportcoaches hebben een adviserende, ondersteunende en coördinerende rol en leggen verbindingen tussen alle organisaties die iets kunnen/willen betekenen op het gebied van Sportstimulering.

Sportloket Velsen draagt actief bij aan het Sport- en Preventieakkoord. Tevens wordt er professionele begeleiding geboden bij het organiseren van sportieve evenementen. Ook ondersteunen we scholen om meer te bewegen. En behoren particuliere/bedrijfsmatige initiatieven tot de mogelijkheden. Misschien wil je een sportief (kinder)feestje organiseren, dit kan bijvoorbeeld in één van onze sporthallen/gymzalen of in zwembad De Heerenduinen.

Sportadvies
Meer bewegen en op zoek naar een passende activiteit in de gemeente Velsen? Voor elke leeftijd zijn er passende activiteiten te vinden, maar er is meer dan alleen het beweegaanbod. Alle inwoners van Velsen kunnen gratis advies krijgen over allerlei vormen van bewegen. Van individuele activiteiten tot teamsporten, van kinderen tot ouderen, en van bewegen op medisch advies tot topsport. Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons team in gesprek te gaan.

Neem contact op met:

Danielle van der Linden │Specialisatie: kinderen / jeugd / jongeren
Buurtsportcoach
dlinden@sro.nl
06 4084 8889 

Annelies VisserSpecialisatie: kwetsbare doelgroepen & (zwembad)activiteiten
Buurtsportcoach & verenigingsadviseur
avisser@sro.nl
06 3621 9375

Eric SmitSpecialisatie: volwassenen & senioren
Coordinator sportontwikkeling Velsen
esmit@sro.nl
06 1512 9401