Schoolsport toernooien Basisonderwijs

Schoolsport toernooien Basisonderwijs


Geplaatst op 2 januari 2024

Kom en doe mee aan de allereerste schoolsporttoernooien van 2024!

Met trots kijken we terug op onze laatste schoolsporttoernooien van het jaar 2023, die allemaal een mooie groei in de deelnemersaantallen lieten zien, met een overvloed aan enthousiaste jeugdige sporters die hun vaardigheden toonden.

Sportloket SRO Velsen kondigt dan ook met veel plezier de start van de allereerste schoolsporttoernooien van 2024 aan! Dus beste basisschoolleerlingen van Velsen, bereid je voor op de eerste evenementen die dit jaar aftrappen en schrijf je in via jouw school.

 

Schoolschaaktoernooi - 11 februari:

Bereid je strategie voor en laat je denkvermogen schitteren! Op zondag 11 februari verwelkomen we alle jonge schaakliefhebbers om deel te nemen aan het schaaktoernooi. Laat je zetten spreken en laat zien dat jij de koning(in) van het bord bent!

Zwem5kamp - 12 tot en met 16 februari:

Duik in een week vol waterpret en competitie! Van 12 tot en met 16 februari organiseren wij in zwembad de Heerenduinen onze Zwem5kamp. Doe mee aan verschillende zwemactiviteiten en laat zien hoe behendig en snel je in het water bent!

Schoolbasketbaltoernooi - 25 februari:

Grijp je kans om te schitteren op het basketbalveld! Op 25 februari gaan we van start met ons basketbaltoernooi in sporthal IJmuiden Oost. De finales worden gespeeld op zaterdag 16 maart. Kom en laat je vaardigheden zien, werk samen met je team en maak fantastische scores!