Sportcafé Velsen

Sportcafé Velsen


Geplaatst op 9 november 2023

Sportverenigingen in Velsen opgelet! Op maandag 27 november organiseert Sortloket Velsen in samenwerking met St. SportSupport Kennemerland het eerste Sportcafé in Gemeente Velsen

Een mooie avond vol inspiratie, kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden speciaal gericht op Velsense sportverenigingen.
In een plenaire sessie nemen we jullie mee in de subsidiemogelijkheden in Velsen en JOGG . Daarna kun je kiezen uit één van de twee inspiratiesessies:

1. Goed sportbestuur door Peter van der Aart van SportSupport Kennemerland.
De bestuurder is de architect van het succes. Dat maakt het ook zo leuk om deel uit te maken van een sportbestuur! In deze interactieve inspiratiesessie neemt jurist Peter van der aart je mee in de wereld van wetten en regels in het verenigingsleven. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk krijg je inzicht in de voetangels en klemmen die je als bestuurder kunt tegenkomen.

2. Verenigkracht door Lutger Brenninkmeijer van Back2Basics.
Streef naar een optimaal functionerende vereniging en sterke interne processen. Ontdek samen met Lutger R. Brenninkmeijer de drijfveren en overtuigingen die je vereniging kunnen versterken.
Meer weten of direct aanmelden? Ga dan naar: Sportpas