Schooldamtoernooi

Schooldamtoernooi


Geplaatst op 26 oktober 2023

Damclub IJmuiden organiseert in samenwerking Sportloket Velsen het jaarlijkse schooldamtoernooi 2023

Het toernooi vindt dit jaar plaats op woensdag 29 november in de Burgerzaal van de gemeente Velsen, Dudokplein 1, 1971 EN, IJmuiden.

Het toernooi is bestemd voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 en elk team bestaat uit 4 spelers/ speelsters. Een team mag ook uit meer spelers bestaan, maar er mogen per ronde maar 4 spelers spelen. Het is dus mogelijk om te rouleren binnen een team als er wisselspelers zijn. Er worden, afhankelijk van de tijd, ongeveer 6 rondes gespeeld. Het team hoeft niet per se te bestaan uit kinderen van één en dezelfde groep.

Op 29 november zijn de deuren van de Burgerzaal vanaf 13:30 uur open. Het toernooi start om 14:00 uur en om ongeveer 16:30 uur zal de prijsuitreikingen starten tot 17:00 uur. De uitreiking van de prijzen wordt dit jaar gedaan door de wethouder sport Bram Diepstaten! Er is drinken en een gezonde snack voor de leerlingen aanwezig, maar geen lunch! Max. 4 teams per school (meer op aanvraag bij de organisatie).De scholen dienen zelf de teams in te delen per 4 kinderen in een groep.

Belangrijk: Er dient per team 1 begeleider aanwezig te zijn. De sluitingsdatum voor inschrijven is 16 november 2023

Inschrijving verloopt via school.