De Bosbeekschool: De Sportiefste Basisschool van Velsen!

De Bosbeekschool: De Sportiefste Basisschool van Velsen!


Geplaatst op 7 september 2023

De Bosbeekschool is gekroond tot de sportiefste basisschool van Velsen. Deze felbegeerde titel werd verdiend door deelname aan 10 van de 14 schoolsporttoernooien en het behalen van een indrukwekkende score van 84 punten.

De puntentelling was gebaseerd op verschillende criteria, waaronder deelname, prestaties, fairplay en een schoolfactor die rekening hield met het aantal leerlingen per school. Op de tweede plaats eindigde De Hoeksteen met 74 punten, gevolgd door de Pleiadenschool op de derde plaats met 64 punten.

Woensdag 6 september om 12:00 uur vond de feestelijke prijsuitreiking plaats op het schoolplein van De Bosbeekschool. De school ontving uit handen van wethouder Jeroen Verwoort.een wisselbeker, een spandoek en een waardebon ter waarde van €500,- voor sportmateriaal bij Nijha. Bovendien werden alle leerlingen getrakteerd op ijsjes om de overwinning te vieren. De prijsuitreiking markeerde tevens de start van het nieuwe schoolsport seizoen.

Met de €500,- zal De Bosbeekschool nieuwe materialen aanschaffen voor het speellokaal, waarmee ze de sportieve traditie van de school voortzetten.