Doortrappen in Velsen, groot succes!

Doortrappen in Velsen, groot succes!


Geplaatst op 16 mei 2023

Maandag 15 mei vond de aftrap van Doortrappen in Velsen plaats. Onder het genot van een kop koffie vertelde wethouder Bram Diepstraten over het belang van Doortappen, veilig fietsen tot je 100ste.

Een vanuit de Fietsersbond gecertificeerde fietsdocent heeft de 19 deelnemers tips meegegeven hoe je zolang mogelijk veilig kunt blijven fietsen. Daarnaast zijn de verkeersregels kort doorgenomen.

Na de theorie vond er een fietscheck plaats en werden er door Bike Guru gratis fietsspiegels geleverd én gemonteerd. Daarna waren de deelnemers klaar voor de toer die onderleiding van Sportloket Velsen en de fietsdocent plaatsvond.

Al met al een geslaagde activiteit. Iedere eerste maandag van de maand tot en met oktober worden er fietstochten georganiseerd.

Hou je van fietsen of lijkt het je gezellig om met andere in beweging te komen, fiets dan mee! We verzamelen 5 juni om 14:00 uur bij zwembad De Heerenduinen.

Iedereen van 55+ kan zich opgeven voor deze toer. Neem de fiets mee en als je een fietshelm hebt, zet hem op. 

Meld je gratis aan via Sportloketvelsen@sro.nl of bel 0255 729300 (van maandag t/m donderdag van 9:00-16:00 uur, vrijdag van 9:00-12:00 uur).