Rotary schoolhockeytoernooi 2023

Rotary schoolhockeytoernooi 2023


Geplaatst op 13 april 2023

Het jaarlijkse Rotary Schoolhockeytoernooi Velsen vindt plaats op woensdagmiddag 31 mei. We verwachten weer een paar honderd leerlingen bij KHC Strawberries. De meeste scholen hebben al getraind, maar extra trainingen voor het toernooi zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met Pieter Oosthoek, voorzitter Strawberries: voorzitter@khcstrawberries.nl

Voor welke groepen
Er wordt gespeeld met gemengde teams. Voor het toernooi kunnen teams inschrijven van de groepen 5/6 en 7/8. De groepen 3/4 kunnen zich inschrijven voor een clinic. Zo kunnen de jongere kinderen op een leuke manier kennis maken met de hockeysport. Per team schrijf je minimaal 8 jongens/meisjes in.

Praktisch
De leerlingen zijn woensdagmiddag welkom direct na school. Wij zorgen voor een lunchpakketje voor elke deelnemer. Het toernooi is rond 18 uur afgelopen. De hockeyclub zorgt voor sticks, ballen en bitjes. We gebruiken geen keepersspullen.

Waar doen we het voor?
Rotaryclub IJmond bezorgt kinderen uit de IJmond graag een superleuke sportieve dag en tegelijkertijd willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor de Bovelander Foundation. Deze stichting werd opgericht door Floris Jan Bovelander, voormalig olympisch- en wereldkampioen hockey. Hij organiseert schoolhockeyprojecten voor kinderen en jongvolwassenen uit kansarme gebieden in India, om hen via de sport te steunen in hun ontwikkeling. Kijk voor meer informatie op www.rotaryschoolhockeytoernooi.nl/ Op verzoek van de school komt iemand van de Bovelander Foundation graag meer vertellen over hun werk met de kinderen in India. Mail dan naar info@bovelanderfoundation.com. Elke leerling ontvangt een prachtig Rotary Schoolhockeytoernooi magazine met leuke en interessante weetjes over hockey en India. Informatiebijeenkomst. Op 9 mei om 16.30 uur organiseren we bij Strawberries voor alle docenten een informatiebijeenkomst.

Contact Rotary Schoolhockeytoernooi:
Rotaryclub IJmond
Pieter Oosthoek – voorzitter@khc-strawberries.nl
Derk Triezenberg - Derk.Triezenberg@quicknet.nl
www.rotaryschoolhockeytoernooi.nl
www.bovelanderfoundation.com

Het toernooi wordt gespeeld op de velden van KHC Strawberries
Waterloolaan 1, 1985 EP Driehuis