Blijf in vorm met Keepfit en Aerobics bij TVIJ!

Blijf in vorm met Keepfit en Aerobics bij TVIJ!


Geplaatst op 31 maart 2022

Altijd al willen bewegen op je eigen niveau in groepsverband en op muziek, ongeacht welke leeftijd u heeft?

Bij TVIJ kan iedereen terecht, ook als je tussen de 50 en de 100 bent!

Op maandagavond biedt TVIJ twee lessen voor senioren aan, van 19:00-20:00 uur en van 20:00-21:00 uur. De tweede les is qua niveau net ietsje pittiger dan de eerste les. De lessen worden gedaan op muziek van vroeger en nu. Geen ingewikkelde pasjes, maar wel leuke oefeningen waarbij je je hele lichaam traint.

Er wordt gewerkt aan de conditie en spierversterkende oefeningen op ieders eigen niveau. De oefeningen worden gedaan met bijvoorbeeld gewichtjes, elastieken of andere attributen die er in de gymzaal aanwezig zijn. Het kan ook zonder attributen en bij blessures is er altijd een alternatief. Uiteraard is er ook tijd voor een praatje en worden er gedurende het jaar ook andere activiteiten georganiseerd.

Zin om een keertje mee te doen? Je bent van harte welkom om één of twee proeflessen te volgen. De lessen zijn in de Duinwijkzaal aan de Planetenweg in IJmuiden. Je kunt gewoon langskomen in je sportkleding in de Duinwijkzaal, de trainsters Ingrid en Wendy zullen jullie met open armen ontvangen!  Maar voor meer informatie kun je ook mailen naar: info@tvij-trampoline.nl