Nieuwe buurtsportcoaches

Sinds september werken deze drie nieuwe buurtsportcoaches voor de gemeente Velsen.

Ze stellen zich aan u voor.

 

JacinthaJacintha van der Klugt

Ik ben Jacintha van der Klugt, 31 jaar en misschien al wel bekend voor sommigen aangezien ik de laatste jaren heb gewerkt voor team JeugdSportPas.

Vanaf september ben ik samen met Jordy van Zaanen, buurtsportcoach in de wijken Velserbroek, Santpoort en Driehuis. Als buurtsportcoaches ondersteunen wij de jeugd van deze dorpskernen om lekker te bewegen en een gezonde leefstijl te stimuleren.

Wij organiseren o.a. De bekende SportXixen en SportInstuiven, maar ook de Dubbel6kamp en de koningsspelen. Tevens actief bij de bredeschool Velserbroek waar wij het activiteitenaanbod organiseren. Daarnaast ondersteunen wij sportverenigingen, scholen en kinderdagverblijven en andere organisaties op weg richting een gezonde en actieve leefstijl. Mocht je vragen of ideeën hebben, ik hoor het graag. Ik ben te herkennen aan het blauwe tenue of mail naar jvdklugt@sportsupport.nl.Tot ziens in Velserbroek, Santpoort of Driehuis

Mocht je vragen of ideeën hebben, ik hoor het graag. Ik ben te
herkennen aan het blauwe tenue of mail naar jvdklugt@sportsupport.nl.

Tot ziens in Velserbroek, Santpoort of Driehuis!

 

 

 

Jerry van Akkeren

Sinds 1 september 2018 ben ik, Jerry van Akkeren, de nieuwe buurtsportcoach in IJmuiden-Oost. Als buurtsportcoach ben ik het aanspreekpunt voor sport en bewegen in IJmuiden-Oost.

Een van de activiteiten die ik organiseer is de Sportmix. Tijdens de Sportmix wordt er een lessenreeks in een bepaalde sport aangeboden. Zo kunnen kinderen kennis maken met nieuwe sporten! Ik probeer hierbij zoveel mogelijk verenigingen uit te nodigen zodat de kinderen echt kennis maken met de lokale sportvereniging. Iedereen uit groep 1 t/m 6 van de Vliegende Hollander, de Sint Franciscusschool, de Boekanier, De Vuurtoren locatie Oost en Het Kompas locatie Oost is welkom.

Naast de SportMix houd ik mij ook bezig met het project GIDS (Gezond in de Stad) in IJmuiden en Velsen Noord. Het doel van dit project is om de kennis van de kinderen over een gezonde leefstijl te bevorderen en om de kinderen meer en beter te laten bewegen en ze te leren samen spelen. Een nevendoelstelling is het ondersteunen van kinderen met motorische achterstanden en gewichtsproblemen. Er wordt een integraal aanbod georganiseerd voor alle kinderen uit de wijk bestaande uit: LessenreeksenBewegen & Voeding, Vallen & Opstaan en naschoolse activiteiten.

Mijn missie: Zoveel mogelijk kinderen en jongeren bewuster maken over het belang van gezond eten en veel bewegen.

Mijn visie: Ouders en kinderen moeten eenvoudig in aanraking kunnen komen met bewegen en sporten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de overheid eerlijke, duidelijke informatie verstrekt over gezonde voeding, zodat de bevolking ondanks alle tegenstrijdige informatie gezond kan zijn.  

Ik ben te herkennen aan het blauwe tenue of mail naar jvakkeren@sportsupport.nl

Ik hoop tot snel en veel sportplezier.

 

Yoran Wezepoel

Mijn naam is Yoran en ik ben de nieuwe gymdocent en buurtsportcoach in Velsen-Noord.

Een aantal zullen mij wel kennen of wel is gezien hebben want ik ben ook regelmatig op het voetbalveld van FC Velsenoord te zien. Al een aantal jaar speel ik hier zelf in het 1e elftal (je mag komen kijken op zaterdagmiddag om half 3). Vanuit daar heb ik een aantal jaar een team begeleid totdat ik de kans kreeg om voor SportSupport te komen werken en zo nog meer les te kunnen geven.

Via het CIOS in Haarlem ben ik naar de ALO gegaan en heb ik daar de opleiding tot gymdocent gedaan. Al die jaren ben ik bezig geweest met mensen in beweging te krijgen. In het begin met verschillende sporten zoals tennis, voetbal, skiën en snowboarden en later ben ik op scholen gaan lesgeven.

Het belangrijkste voor mij is dat iedereen plezier heeft in bewegen, want als je plezier in bewegen hebt ga je vanzelf meer bewegen.Plezier in bewegen kan op verschillende manieren. Plezier met elkaar tijdens bewegen of plezier omdat je na lang oefenen een angst hebt overwonnen of je kunstje is eindelijk gelukt.

Ik ben te herkennen aan het blauwe tenue of mail naar ywezepoel@sportsupport.nl

Ik hoop tot snel en veel sportplezier.

 

 

 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)


Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 

0255-517821
06-34595809

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen