Neem deel aan de Sport- en Cultuurmarkt 2023

Neem deel aan de Sport- en Cultuurmarkt 2023


Geplaatst op 4 mei 2023

Aan het Gijzenveltplantsoen in Stadspark IJmuiden vindt op zaterdag 17 juni de 2e editie van de Sport- en Cultuurmarkt plaats. De Sport- en Cultuur markt heeft als doel om de diverse bevolkingsgroepen die in Velsen woonachtig zijn te verbinden en kennis te laten maken met elkaars (nationale) sporten en wereldse keukens. Het evenement vloeit voort uit de samenwerking tussen Sportloket Velsen, St. Welzijn Velsen en St. SportSupport Kennemerland.

Verenigingen en andere aanbieders van sport- en beweegactiviteiten krijgen de mogelijkheid om zich tijdens deze dag te presenteren. Een uitgelezen kans voor de club om de vereniging extra onder de aandacht te brengen bij de inwoners van Velsen.

Er wordt tussen 11:00 – 16:00 uur gratis een marktkraam ter beschikking gesteld die ingericht kan worden als promotiekraam. Echter zou het net als vorig jaar, ontzettend leuk zijn om het publiek actief te betrekken bij jullie tak van sport. Dit kan door bijvoorbeeld clinics of een optreden te verzorgen. Mocht jullie vereniging willen deelnemen aan de Sport- en Cultuurmarkt  laat dit dan voor 14 mei 2023 weten door een mail te sturen aan avisser@sro.