Nationale Diabetes Challenge 20 weken wandelen bijna afgerond

Nationale Diabetes Challenge 20 weken wandelen bijna afgerond


Geplaatst op 15 september 2022

De Nationale Diabetes Challenge is dit jaar voor het eerst georganiseerd in de gemeente Velsen. Het is een groot succes, want er hebben zich bij de start 40 deelnemers ingeschreven. SportSupport werkt samen met Huisartsencentrum Velserbroek, Fysiotherapie Velserbroek, Careworx en diëtist Floor Dieben. Dinsdag 17 mei zijn ze gestart met wandelen, het start- en eindpunt is het Polderhuis. Daarna is er de mogelijkheid om gezellig een drankje te doen in de kantine van het Polderhuis bij Rinus Otte.

Elke week worden er twee afstanden gelopen, 2,5 km en 4,5 km. Om 19:00 uur wordt er verzameld bij het Polderhuis.
Dinsdag 20 september is alweer de laatste wandeling van de Nationale Diabetes Challenge, alle deelnemers krijgen een shirt van de Bas van der Goor Foundation en we sluiten de loop af met een feestelijk hapje en een drankje van Rinus Otte.

Na deze 20 weken, kunnen de deelnemers besluiten of zij zelfstandig verder gaan. Mocht je niet hebben deelgenomen aan de Nationale Diabetes Challenge, maar wel graag willen aansluiten bij deze groep neem dan contact op met Jordy van Zaanen, via de mail: jvzaanen@sportsupport.nl