Zwemmen

Zwemmen


Geplaatst op 15 september 2022

Dat zowel kinderen als volwassenen in zwembad De Heerenduinen zwemles kunnen volgen met als einddoel het behalen van het A-, B- en C-diploma en daarmee zwemveilig zijn, is algemeen bekend. Minder bekend is dat wekelijks vrijwilligers zich bij verschillende zwemverenigingen inzetten voor de zwemsport!

Bij Duikteam IJmond leer je technieken om te duiken, wil jij liever technieken leren voor het uitvoeren van een natte of droge redding? Dan ben je bij de IJmuider Reddingsbrigade aan het juiste adres.

Records tijdens wedstrijden verbreken en jezelf blijven uitdagen om steeds sneller te zwemmen? Bij Watervrienden IJmuiden helpen ze je hierbij.

Ben je al bekend met waterpolo? Een intensieve sport in het water waarbij je tevens moet beschikken over een goede conditie. Bij Velserzwemvereniging (VZV) leren ze het je allemaal!

Alle zwemverenigingen bieden een gratis proefles aan zodat jij deze sport kan proberen. Interesse of vragen over het aanbod? Neem dan contact op met buurtsportcoach Annelies via buurtsportcoachzwembad@velsen.nl.