Sportgids Jeugd Velsen

Sportgids Jeugd Velsen


Geplaatst op 15 september 2022

Sportloket Velsen zal tijdens de nationale sportweek van 16 t/m 25 september de nieuwe sportgids uitdelen op alle basisscholen in Velsen.
De gids, met informatie over sportclubs en -accommodaties is ook verkrijgbaar bij Sportloket Velsen (stuur hiervoor een mail naar sportloket@velsen.nl), het gemeentehuis en in de sporthallen.

Sportpas Velsen is een sportkennismakingsproject waarbij kinderen op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met verschillende takken van sport. Dit aanbod is gebundeld in een boekje Sportgids Jeugd Velsen. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen met behulp van dit boekje en de website www.sportpasvelsen.nl één of meerdere activiteiten uitkiezen, waarbij zij enkele naschoolse lessen volgen bij verenigingen, zonder direct lid te hoeven worden. Zo kunnen kinderen ontdekken welke sport bij hen past en misschien wordt er zelfs een nieuw talent geprikkeld.

Elk jaar wordt er weer een uitgebreide gids met sportaanbod ontwikkeld deze gids wordt aan het begin van het schooljaar uitgedeeld op de basisscholen in Velsen

Inschrijven voor een sportactiviteit gaat via de website www.sportpasvelsen.nl

Er staat vast een geschikte activiteit voor jou bij!