Gezonder leven en gewicht verliezen met de Gecombineerde Leefstijl Interventie

Tussen iets graag willen veranderen en daadwerkelijk en duurzaam veranderen zit vaak een moeilijke stap, maar is zeker voor iedereen mogelijk. Leefstijlcoach Inge van de Drive/de Zorgspecialist helpt mensen met overgewicht hier graag bij.

Met een Gecombineerde leefstijl interventie (GLI) werk je in een periode van twee jaar toe naar gedragsverandering met een gezondere leefstijl als resultaat. Het programma is gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon om zo een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren. Het bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten.

Het uiteindelijke doel is gewichtsverlies, het verbeteren van lichamelijke fitheid, het realiseren van gezondheidswinst en het verbeteren van de kwaliteit van leven. De GLI wordt volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Je betaalt geen eigen risico.

Begin oktober starten 2 nieuwe groepen in Velsen, één in de ochtend en één in de avond.Wil je weten of het programma bij jou past, wil je je BMI meten of heb je andere vragen? Op www.driveheemstede.nl/gli vind je nog meer informatie over de GLI, waaronder een kort informatiefilmpje.  Mailen via dedrive@dezorgspecialist.nl of bellen naar 023-2001700 kan natuurlijk ook. 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)

Afhalen sleutels gymzalen
Alleen op afspraak

06-34595809

 

 

 

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen