3X3 WINTERGAMES

3X3 WINTERGAMES


Geplaatst op 1 februari 2021

Stichting 3X3 Unites en VBC Akrides organiseren samen de 3X3 Wintergames!

Na een succesvolle zomer vol 3x3 basketbal op het Pleiadenplantsoen in IJmuiden en het Stratingplantsoen in Velsen-Noord trekken 3X3 Unites en VBC Akrides weer de straten op van de gemeente Velsen.

Zaterdag 6 februari organiseren zij een 3x3 basketball activiteit op het Gijzenveltplantsoen in IJmuiden, waarbij ze de kou zullen trotseren met sportieve oefeningen en uitdagende games voor jongeren tot 18 jaar.

3X3 basketball is de officiële benaming voor de urban variant van basketball. Deze laagdrempelige sportvorm wordt in korte wedstrijden gespeeld door twee teams van 3, op 1 basket. 3X3 heeft een simpele set regels, kan overal gespeeld worden waar een basket aanwezig is en geeft je als deelnemer de vrijheid om zelf te bepalen met wie, wanneer en hoe jij wilt spelen!

Stichting 3X3 Unites en VBC Akrides zullen van 13:00 tot 16:00 aanwezig zijn op het Gijzenveltplantsoen, waar ze iedereen die zin heeft zullen begeleiden in het kennismaken met 3X3. Gooi jij voor het eerst een basketball? Of ben je eigenlijk al heel erg goed? Iedereen onder de 18 jaar is welkom.

Tot 6 februari!