GLI bij Your Gym Santpoort

GLI bij Your Gym Santpoort


Geplaatst op 1 oktober 2020

Via deze weg willen wij ons voorstellen.

Wij zijn Cassandra, Rik en Tom en vormen samen het team dat het programma ‘Beweegkuur’ aanbiedt. Deze gecombineerde leefstijlinterventie kan gevolgd worden bij sportschool Your Gym Santpoort. 

Aangezien ieder zijn eigen expertise heeft, kunnen we elkaar goed aanvullen en zorgen voor professionele begeleiding op maat.

Rik is naast oefentherapeut eigenaar van sportschool Your Gym Santpoort waar hij met zijn team personal training, groepslessen en wandelbootcamps verzorgt.

Cassandra heeft een eigen diëtistenpraktijk gevestigd in Velserbroek en is tevens (sport)diëtiste bij Your Gym Santpoort. Ze heeft veel ervaring met het geven van een passend voedingsadvies. 

Tom is naast leefstijlcoach docent lichamelijke opvoeding op een middelbare school en heeft daardoor veel ervaring met werken in groepsverband.

Met ons enthousiasme en kennis kunnen we een positieve bijdrage leveren aan het veranderen van jouw leefstijl! Dus heb je overgewicht en wil je nu eens echt gaan afvallen met een duurzaam resultaat?

Doe dan mee aan ons leefstijlprogramma. Eind oktober gaan we van start met een nieuwe groep.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via:

Rik Heeremans: info@ownhealth.nl ; 06-15002568
Cassandra Akersloot: info@akerslootdietetiek.nl ; 06-11879556
Tom Kuijpers: tomkuijpers36@hotmail.com ; 06-31497604