Oproep aan alle Velsense sport- en beweegaanbieders met aanbod voor volwassenen!

Oproep aan alle Velsense sport- en beweegaanbieders met aanbod voor volwassenen!


Geplaatst op 1 oktober 2020

Sportloket Velsen wil graag zoveel mogelijk Velsenaren in beweging krijgen en houden. Als mensen actief zijn, heeft dat een positieve invloed op hun leefstijl en gezondheid. Ook voor senioren en ouderen is bewegen van meerwaarde, daar zetten wij ons eveneens voor in.
Niemand is te oud bent om te (gaan) sporten en bewegen, alleen soms kan het een uitdaging zijn om het juiste aanbod te vinden. Daarom wordt in januari 2021 voor de derde keer de Beweeggids voor volwassenen uitgegeven. Hierin worden de mogelijkheden overzichtelijk gebundeld.

In deze gids kunnen sport- en beweegaanbieders hun activiteiten kosteloos onder de aandacht brengen. Wij hopen dat onze inwoners op deze manier het aanbod beter weten te vinden, het gaan uitproberen en er (meer) gebruik van gaan maken. Dit draagt bij aan Vitalere Velsenaren!

Wil je jouw sport- en beweegaanbod graag terugzien in de ‘Beweeggids voor volwassenen editie 2021’? Grijp deze kans en meld je uiterlijk 1 november aan. Meer informatie op www.sportpasvelsen.nl of via Femke van Baarsen (fbaarsen@velsen.nl).