Schrijf je team in voor het Dubbel6kamp

Donderdag 27 en vrijdag 28 december vindt in Sporthal Zeewijk het 45e Dubbel6kamp plaats.

Op de eerste dag (donderdag 27 december) een ochtend-en een middagprogramma wordt aangeboden aan de leerlingen van groep 3, 4 en 5. De teams bestaan uit max. 8 leerlingen en een begeleider.
Ook op de tweede dag (vrijdag 28 december) wordt er een ochtend- en een middag  programma aangeboden voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. De teams bestaan uit max. 10 leerlingen en een begeleider.

Het programma is mede afhankelijk van het aantal teams dat zich aanmeldt.  Het  ochtend- en middagprogramma is identiek. De leerlingen zijn maar één halve dag actief tijdens het evenement.

Ook dit jaar geldt weer de extra spelregel dat de teams op volgorde van binnenkomst worden geregistreerd en dat van elke school minimaal één team wordt geplaatst (mits men voor de sluitingsdatum heeft ingeschreven). De resterende plaatsen worden verdeeld onder de overige teams, waarbij de rangorde wordt bepaald door binnenkomst van de aanmeldingen.

De organisatie zal rekening houden met de capaciteiten van de kinderen uit de groepen 3,4 en 5 bij het aanbieden van de spellen voor deze groepen.

Dit jaar worden er meerdere prijzen uitgereikt: het beste team, het best verklede team, fairplay prijs en een poedelprijs. Houd hier dus rekening mee.  

Inschrijven voor schoolsport gaat net als vorig schooljaar volledig digitaal via sportloketvelsen.nl/schoolsportinschrijving

Inschrijving sluit op maandag 3 december a.s. en vol is vol!

De school ontvangt na de sluitingsdatum bericht of het team geplaatst is en vóór het begin van de kerstvakantie wordt het programma per mail toegestuurd naar alle scholen. De organisatie gaat er vanuit dat de scholen na ontvangen van het programma dit uitzetten bij de deelnemende kinderen en begeleiders.

 

Heeft u een vraag en/of opmerking?
Neem contact op met Sportloket Velsen!
Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden.


Klik hier voor alle accommodaties te huur!

Contact

Openingstijden Sportloket Velsen:
Ma t/m do: 08.00 - 17.00 uur
Vr: 08.00 - 12.00 uur

E-mail:
sportloket@velsen.nl

Telefonisch te bereiken:
Tel.: 0255-567666

Voor reserveringen na openingstijd
023-5374218 (Polderhuis)
06-34595809 (Pendeldienst)


Afhalen sleutels gymzalen
in sporthal IJmuiden-Oost
 

0255-517821
06-34595809

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van Sportloket Velsen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Gemeente Velsen

Zwembad De Heerenduinen