Zwemles vanaf 4 jaar bij zwembad De Heerenduinen

Zwemles vanaf 4 jaar bij zwembad De Heerenduinen


Geplaatst op 30 juni 2018

Honderden kinderen behalen ieder jaar het enige echte A, B en  C-zwemdiploma in De Heerenduinen. Op donderdag 22 en 29 maart start om 16.00 uur een informatiebijeenkomst voor u en uw kind over het leszwemmen met aansluitend een rondleiding door het zwembad. De bijeenkomst en rondleiding duurt ongeveer tot 17.00 uur.

Zwembad De Heerenduinen  heef de Licentie Zwem-ABC en wordt  elk jaar onafhankelijk getoetst op een groot aantal kwaliteitscriteria door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnorm. Een goede basis voor een leven lang zwemplezier en veiligheid!

U kunt kinderen vanaf 4 jaar opgegeven met een voorkeur voor dag. Twee maal per week worden er zwemlessen aangeboden. De Heerenduinen biedt zwemles op maat met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Ieder kind lest op zijn eigen niveau. Maandelijks is er afzwemmen voor  het A-, B-, en C-diploma.

De ervaring leert dat het belangrijk is om naast de lessen, veel te blijven oefenen. Daarom mag uw kind op vertoon van een geldige leskaart altijd gratis komen oefenen (onder begeleiding van een betalende volwassene) op woensdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend tijdens de uren recreatief zwemmen!

Kijk hier voor meer informatie over de zwemlesse, of kijk op www.zwembadvelsen.nl.