Reclamebord of - doek in sporthal of zwembad

Reclamebord of - doek in sporthal of zwembad


Geplaatst op 30 november 2017

Voor een paar cent tussen de oren van uw toekomstige klant?  Adverteer dan nu in onze druk bezochte sporthallen en/of zwembad!

In onze sportaccommodaties kunt u uw bedrijf of organisatie promoten door het plaatsen van een reclamebord of -doek. Op dit moment zijn er nog plaatsen beschikbaar. Wanneer u er voor kiest om te adverteren in de sporthal en/of zwembad bieden wij u ook een sportieve kans om kennis te maken met onze accommodaties.

Als tegenprestatie bieden wij het volgende gratis aan:

Jaarlijks 4 kaarten voor het Sportgala van de gemeente Velsen, daarbij kan per jaar een keuze gemaakt worden uit twee van de vijf opties (e.e.a in overleg):

1.    Twee uur sporten in een van de sporthallen. Leuk om met het personeel, vrienden of familie een toernooi te organiseren.
2.    Zes keer een uur tennissen  op tennispark Velserbeek
3.    Zes keer 45 minuten squashen in Squashcentrum Het Polderhuis
4.    10 vrijkaartjes recreatief zwemmen in zwembad De Heerenduinen
5.    Reclame op de beeldschermen in onze sporthallen

Bovendien hebben we de mooie regeling dat als een bedrijf een reclamebord of -doek ophangt in een van onze sportaccommodaties, zich kan koppelen aan een sportvereniging uit de gemeente Velsen. In dat geval steun het bedrijf deze vereniging, omdat zij van ons circa 50% van de vergoeding ontvangen.Voor met name binnensportclubs kan dit een zeer welkome bijdrage zijn aan de krappe verenigingskas.

Bent u geïnteresseerd geraakt? of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op!