Trainerscursus aangepast sporten in september

Trainerscursus aangepast sporten in september


Geplaatst op 28 september 2016

Sportservice Haarlemmermeer en SportSupport Kennemerland organiseren in september een trainerscursus. Een professionele cursusleider van NOC*NSF zal trainers en coaches uit het aangepast sporten meenemen in de wereld van de sporters.

Het thema is ‘gedrag van deelnemers’. Tijdens deze cursus leert u omgaan met bepaald gedrag die sporters kunnen vertonen, krijgt u inzicht in uw eigen communicatiestijl (via Action Types), leert u over de verschillende soorten gedrag en gedragsproblematiek, krijgt u feedback op uw eigen training/coaching, en nog veel meer. 

Hierbij zullen de theorielessen en de praktijklessen met elkaar afgewisseld worden. Alle doelgroepen uit het aangepast sporten zullen voorbij komen in deze cursus. Deze cursus is gebaseerd op de cursus Coachen op sociaal gedrag van NOC*NSF. Wij hebben hem samen met de cursusleider aangepast op de aangepast sporten situatie.


Cursusdata: Woensdag 7, 14, 21 en 28 september 2016 (4 avonden)

Cursustijd: 18.30-21.30 uur (vanaf 18.00 uur inloop met een broodje/drankje, zodat u direct vanuit uw werk door kan komen en niet thuis hoeft te koken/eten)

Locatie: Verschild per keer, omgeving Hoofddorp/Haarlem

Cursusleider: Ton Velberg

Certificaat: Uitgegeven door NOC*NSF aan deelnemers die minimaal 80% aanwezig zijn geweest

Programma: Het concept programma staat op www.aangepastsporten.info/as_news_detail.php?id=3896

Kosten: Gratis, deze cursus wordt u aangeboden door de provincie Noord-Holland. Er is echter wel een aanwezigheids- en inspanningsverplichting (inclusief huiswerkopdrachten)

Deelnemers: Trainers en/of coaches uit het aangepast sporten. Ervaring met trainen/coachen is gewenst maar niet vereist. Er kunnen maximaal 2 deelnemers per vereniging deelnemen en verenigingen met een aangepast sporten aanbod uit de regio hebben voorrang tot deelname. Maximaal 20 deelnemers.

Meer informatie over deze cursus volgt begin augustus, of eerder via www.aangepastsporten.info. Bent u nu al enthousiast en wilt u zeker weten dat u een plekje hebt (vol=vol)? Geef je dan nu al op via deze link!